Trainers

Head Instructor - Kristof Raemaekers

Keysi Fighting Method - Instructor (2013 - 2017)

Street Defence Tactics - Full Instructor (2017 - heden)

(Contact for Belgium, France, Netherlands)

Total Combat Fight System Instructor (2017 - 2020)

Precision Nutrition Coach

Bioforce Conditioning Coach

ISSA Certified Personal Trainer

Defence Center is opgericht in 2013 door hoofdinstructeur Kristof Raemaekers.

Na verschillende jaren verschillende stijlen geprobeerd te hebben, waren we nog steeds op zoek naar een "no nonsense" systeem om in te trainen.

Altijd op zoek naar wat beters, zijn we eerder toevallig op de Keysi Fighting Method (KFM) uitgekomen tijdens een trip naar Spanje. Dit, voor ons onbekend systeem, was een echte eye opener. Na een eerste personal training waren we direct verkocht aan dit close quarters combat systeem.

Niet lang daarna zijn we aan de instructeurs opleiding in de "Keysi Fighting Method" begonnen met opleidingen in Spanje, Portugal en Duitsland.

Keysi Fighting Method - Redefining predator and prey


In 2017 zijn we begonnen aan de instructor course in het "Total Combat Fight System" (TCFS) onder leiding van founder George Johnston met opleidingen in Schotland en Nederland.

Total Combat Fight System - No limits


Tevens in 2017 stapte onze mentor uit KFM en begon zijn eigen systeem, waarin we prompt zijn meegegaan en zijn we begonnen aan de instructeurs opleiding "Street Defence Tactics" (SDT) onder leiding van founder Fernando Gomez.

Street Defence Tactics - If you can touch it you can break it


Vandaag zijn we Certified Instructor in TCFS en SDT en Certified Personal Trainer & Conditioning Coach en blijven we opleidingen & seminars volgen om de beste training aan jullie aan te bieden.

Verder scholen we ons steeds bij en volgen we opleidingen aangaande voeding & sport, conditietraining en recovery.