Online Personal Coaching


is een nieuwe en opwindende manier om aan klanten te geven wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben zonder enige beperkingen of extra kosten, zodat ze een betere, meer kost effectieve dienst kunnen krijgen .

Train waar je wil! Wanneer je wil!

Wat krijg je?

Program Design


Nutrition Coaching


Personal App

.

Online supportProgram design:


Nutrition coaching:

Een programma speciaal voor jouw gecreëerd om je doelen te bereiken.

Iedereen is anders, dus je krijgt workouts afgestemd op jouw doelen en huidige situatie.

Zo werken we ook met wat je hebt. Een fitness abonnement, een home gym of enkel je lichaamsgewicht.Voedingsadvies, waar je kleine aanpassingen maakt , die krachtige resultaten boeken, één gewoonte per keer. We zorgen ervoor dat je voeding je fitness en lichaamsdoelen ondersteund.

Ik geef geen maaltijd plan mee, dat is voorbehouden voor diëtisten. In de plaats van restrictieve diëet plannen krijg je voedingsadvies zodat je zelf controle kan krijgen over je voedingsinname met fantastische resultaten als gevolg.
Ik maak gebruik van een fantastische app Trainerize.

Klanten krijgen hun programma, workouts en voedingsadvies en kunnen alles loggen in de app als ze klaar zijn en zo hun voortgang bekijken.

Zodra een workout gedaan is, krijg ik een notificatie zodat ik iedereen kan volgen en bijsturen waar nodig.

Ik zie ook wanneer je workouts mist!

Workouts kan je ook opslaan als pdf of afprinten als je wil.

Als je graag je voeding ingeeft in een app, kan je MyFitnessPal gebruiken en koppelen aan de Trainerize app.

Wil je geen calorieën tellen, dan gebruiken we andere manieren om je voedingsinname te bepalen.

Elke week stuur je me je voortgang en eventuele vragen op zaterdag avond, die dan op zondag beantwoord worden. Communicatie gebeurd via de app of email.


Wie kan er Online coaching gebruiken?

Je zoekt een coach die bij je past en die een specifieke manier van trainen heeft.

Je hebt geen toegang tot een fitness center.

Je hebt een volle agenda. Met online coaching kan je zelf je workouts inplannen zonder afhankelijk te zijn van de agenda van je coach. Je kan zelf plannen waar en wanneer je gaat sporten, met het voordeel van een gestructureerd programma en support van je coach.

Je wil thuis sporten. Geen verplaatsing nodig. Je werkt met het materiaal dat je voorhanden hebt.

Budget. Online coaching is kost effectief als je vergelijkt met personal training. Voor dezelfde level van support betaal je online een pak minder dan persoonlijke sessies te boeken met een coach.


Voor wie is Online Coaching misschien geen goede keus?

Als je het type persoon bent die enkel gemotiveerd kan worden als er een coach in je oor staat te roepen, dan is online coaching niets voor jouw.

Je hebt een zekere level van zelf motivatie en discipline nodig om het meeste uit online coaching te krijgen.

Je krijgt structuur, richting, support en verantwoording maar uiteindelijk is het toch aan jouw om te doen wat nodig is.

Online coaching is een goeie manier om terug leiding te nemen over je eigen gezondheid en fitness. Het zou het extra zetje kunnen zijn om je jezelf naar het volgende niveau te tillen.