Welkom bij onze nieuwe Beginnerscursus 

"Back to Basics"

Ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan naar een gezonder, sterker en zelfverzekerder leven? Onze beginnerscursus "Back to Basics" is speciaal ontworpen voor jou! Of je nu nog nooit eerder aan vechtsport hebt gedaan of je wilt kennismaken met onze self defence methode, wij begeleiden je stap voor stap naar succes.


Waarom kiezen voor onze beginnerscursus?

1. Professionele Instructeurs Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs begeleiden je bij elke stap van je training. Met jarenlange ervaring en opleidingen, bieden zij een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

2. Plezier en Veiligheid Wij geloven dat self defence training niet alleen effectief, maar ook leuk moet zijn! Onze lessen zijn interactief en dynamisch, waardoor je elke sessie met plezier zult bijwonen. Veiligheid staat altijd voorop, met technieken en oefeningen die geschikt zijn voor beginners.

3. Verbeter Je Fitheid en Zelfvertrouwen Self defence training is een geweldige manier om je algehele fitheid te verbeteren. Je zult sterker, flexibeler en veerkrachtiger worden, terwijl je ook je zelfvertrouwen en discipline ontwikkelt. Ons programma helpt je om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

4. Maak Nieuwe Vrienden Onze lessen bieden een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen. De martial arts community is ondersteunend en bemoedigend, waardoor je deel wordt van een hechte groep die elkaar motiveert en steunt.Wat je kunt verwachtenIntroductie en Basisprincipes 

Onze cursus begint met een introductie tot de fundamenten van zelfverdediging. Je leert de basisbewegingen, houdingen en technieken die de basis vormen voor je verdere training.

Stapsgewijze Instructie 

Elke les is zorgvuldig opgebouwd om je vaardigheden geleidelijk op te bouwen. We beginnen met eenvoudige bewegingen en werken naar meer geavanceerde technieken naarmate je zelfvertrouwen en vaardigheid groeien.

Fysieke Conditie en Flexibiliteit 

Naast techniektraining, focussen we ook op het verbeteren van je fysieke conditie. Verwacht intense full body trainingen die je algehele fitheid verbeteren.

Zelfverdedigingstechnieken 

Leer effectieve zelfverdedigingstechnieken die je kunt toepassen in het dagelijks leven. Onze instructeurs geven praktische tips en scenario's om je voor te bereiden op onverwachte situaties.


Cursusdetails

Start: 22 juli
Einde: 28 augustus
Duur: 6 weken - 12 sessies
Thema: Back to Basics

Meld je vandaag nog aan!


Data en Tijden 

Onze beginnerscursus start op 22 juli. 

De cursus duurt 6 weken, 

met lessen op maandag en woensdag van 18:45 tot 19:45.

Ben je er even tussenuit voor vakantie? 

Geen probleem, de cursus is opgesteld uit 2 maal 3 weken (2 x 6 lessen) die elkaar opvolgen,  aanvullen en herhalen.

Locatie 

Onze gym bevindt zich in Tennisclub Depollepel, zaal eerste verdiep, Naalstraat 43C te Duffel en is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.


Inschrijvingskosten 

De kosten voor de volledige cursus bedragen 95€ per persoon.


Speciale Aanbieding 

Meld je aan voor 5 juli met minimaal 2 trainingspartners en ontvang een korting van 10€ per persoon op je inschrijvingskosten!


Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@defencecenter.be. Volg ons ook op social media (facebook, instagram,...) voor de laatste updates en sneak peeks van onze lessen!

aanbieding geldig voor cursus beginner lessen op maandag en woensdag van 18:45 - 19:45u van 22 juli tot 28 augustus. 

Het cursusgeld is niet terugvorderbaar. Na deze cursus heb je de mogelijkheid om in te stappen tijdens de gewone lesmomenten.